Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській райдержадміністрації

21/09/2020

21 вересня 2020 року проведено позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації за участю голови райдержадміністрації, голови комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській райдержадміністрації Максима Кашуби та заступника голови райдержадміністрації Олени Іванової.
За інформацією головного лікаря КНП «Миколаївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Миколаївської районної ради» Петра Баранова 20.09.2020 року на території Миколаївського району в с. Шостакове  виявлено 1 захворілу особу на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та 7 захворілих осіб в Ольшанській ОТГ. Всі захворілі особи є працівниками ПРАТ «Дікергофф Україна»
По випадку в с. Шостакове людина знаходиться на амбулаторному лікуванні за місцем проживання. Проведено епідрозслідування. За результатами епідрозслідування виявлено 5 контактних осіб, які на даний час знаходяться на самоізоляції, аналізи на ПЛР будуть взяті на 14 добу.
Шостаківському сільському голові (Єрмаку) рекомендовано:
вжити жорстких обмежувальних заходів відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»;
забезпечити доведення до населення об’єктивної інформації про обстановку на території сільської ради щодо коронавірусної хвороби                 COVID-19.
Інформація про випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 доведена до управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, ГУ ДСНС України в Миколаївській області та обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.
Всього, станом на 21.09.2020 року в Миколаївському районі    22 захворілі особи, діагноз гостра респіраторна хвороба COVID-19, спричинена коронавірусом SARS-CoV-2, з них – одужали 10 осіб, 12 осіб знаходиться на лікуванні.
Питання знаходиться на жорсткому контролі місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Миколаївській райдержадміністрації та районного штабу робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Миколаївського району.
 
 

Всі новини →