Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Загальна апаратна нарада

07/09/2020

  7 вересня під головуванням голови райдержадміністрації Максима Кашуби відбулася загальна апаратна нарада. В нараді взяли участь Олена Іванова - заступник голови райдержадміністрації, Андрій Озерянов - керівник апарату райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

На початку наради голова райдержадміністрації Максим Кашуба, поздоровив та вручив грамоту Олександру Христенку - головному спеціалісту відділу житлово-комунального господарства, архітектури, інфраструктури, енергетики, захисту довкілля управління ЖКГ МАІ ОР НАП, який посів друге місце з шашок у ІІ етапі Всеукраїнської спартакіади серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у Миколаївській області.
На загальні апаратній нараді було розглянуто низку важливих питань, а саме: 
1. Про заходи щодо запобігання та поширення COVID-19 на території Миколаївського району.
2. Про командно-штабні навчання Збройних cил України «Об’єднання зусиль 2020».
3. Про стан готовності закладів шкільної та дошкільної освіти  до нового навчального року 2020/2021 року. Відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря України № 50 від 22.08.2020 з урахуванням постанови КМУ від 27 серпня 2020 року № 757.
4. Про стан підготовки об’єктів теплопостачання та теплоспоживання до опалювального сезону 2020/2021 років.
5. Про результати виїзду робочої групи з легалізації зайнятості за серпень місяць.
6. Про дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України  від 13.05.2004 року №  630 «Про стан виконавської дисципліни в органах виконавчої влади та заходи щодо її зміцнення» стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації у серпні 2020 року.
7. Про підсумки роботи із зверненням громадян в Миколаївській райдержадміністрації за серпень 2020 року.
8. Різне.
 
На завершення наради Максим Кашуба подякував присутнім за увагу та порозуміння, закликав до плідної праці та відповідальності під час виконання поставленних завдань.

Всі новини →