Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

До уваги мешканців Миколаївського району!

22/05/2020

 

22.05.2020 року відбулась відеоселекторна нарада під головуванням заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Олександра Трайтлі з головами райдержадміністрацій, міськими головами, головами об’єднаних територіальних громад щодо запобігання поширенню COVID-19 та впровадження послаблення протиепідемічних заходів.

В Міністерстві охорони здоров’я України визначили регіони, які можуть переходити до другого етапу послаблення карантину, а також ті регіони, які наразі не готові. Нажаль, до останніх відноситься і Миколаївщина. Взагалі, станом на ранок 22 травня до послабленню карантину не готові 11 областей (Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Закарпатська, Київська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Ровенська, Хмельницька, Чернівецька) та місто Київ.

Нагадуємо, що Україна перейшла до адаптивного карантину. Це значить, що скасування карантинних обмежень в регіоні дозволяється за умови виконання основних протиепідемічних вимог та прийняття відповідного рішення регіональної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації.

Доводимо до відома, що карантин в Миколаївському районі продовжено до 22 червня. В зв’язку з цим, карантинні обмеження не знімаються, в тому числі, забороняється перевезення пасажирів у приміському сполученні та відкриття дитячих навчальних закладів.

Просимо віднестися до вимушених обмежень з розумінням.

Всі новини →