Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Персонал уповноваженого органу з питань пробації – під надійним захистом профспілки

22/05/2020

В умовах карантину значна частина підприємств,установ,організацій повністю або частково перейшли на дистанційну роботу.

     Персонал Миколаївського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, з  огляду на важливість покладених на нього державою завдань та функцій, продовжує здійснювати свою діяльність фактично у звичайному режимі з деякими обмеженнями, спрямованими на профілактику інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19 . Персоналом здійснюється постійний контроль за поведінкою осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням та за іншими категоріями засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, суди забезпечуються необхідною інформацією щодо обвинувачених.

    За таких умов актуальним залишається питання забезпечення органів пробації засобами індивідуального  захисту. Не залишається осторонь при цьому профспілкова організація персоналу Державної установи «Центр пробації». Так, у травні 2020 року персонал Миколаївського  районного відділу пробації відчув підтримку профспілки, отримавши такі необхідні захисні маски багаторазового використання, антисептик, нітрилові рукавички.

   В умовах підвищеного ризику така підтримка допомагає персоналу та клієнтам пробації  відчувати себе більш захищеними та дозволяє оперативно розв’язувати найнагальніші потреби.

 

Всі новини →