Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

День пам’яті Героїв Небесної Сотні!

20/02/2020

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України її незалежність і свободу.

Кожного з нас змінила Революція Гідності. Навчила бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху. Приклад тому – героїчний захист східних рубежів країни.

Ми пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли гинула Небесна Сотня. У час, коли всі так звикли до вдаваної стабільності та боялися її втратити, учасники Революції Гідності повстали проти цинічної системи брехні та фальші. На таке здатні тільки справжні герої. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. За таку бажану свободу нам довелося заплатити кров’ю кращих синів України.

Юні хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям. Сумно і боляче це згадувати.

Сьогодні загальна  кількість загиблих вже вимірюється тисячами. І кінця, поки що, цьому не видно. Давайте в цей день просто віддамо шану тим, хто "положив серце й душу за нашу свободу".

Пам'ятаймо нашу історію та творімо наше мирне майбутнє!
Вшануємо разом пам'ять про загиблих за свободу і незалежність України!
Вічна пам'ять нашим Героям!

Слава Україні!

 Героям Слава!

 

Всі новини →