Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Запобігаючи масовому вивільненню співробітників РДА

21/12/2019

За ініціативи Миколаївської районної філії МОЦЗ в приміщенні Миколаївської райдержадміністрації відбулося засідання спеціальної районної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.
      Засідання відбулося у зв’язку з рішенням Уряду про перегляд граничної чисельності працівників РДА.

      Комісія заслухала інформацію директора Миколаївської районної філії Миколаївського ОЦЗ Олександра Ткачука щодо кількості співробітників апарату Миколаївської РДА та її структурних підрозділів, які отримали попередження про скорочення, та про ті заходи які філія вже здійснила на передодні можливого масового вивільнення.

     Було зазначено, що служба зайнятості вперше реально стала працювати з працівниками, які підлягають вивільненню, з моменту отримання повідомлень про скорочення до фактично звільнення. Кожна особа вже пройшла профільне анкетування, завдяки якому ми можемо дізнатися про мотивацію знайти нову роботу та провести попередній підбір можливих варіантів працевлаштування.

      Олександр Ткачук наголосив: «Ми працюємо з кожною людиною окремо і шукаємо індивідуальне рішення щодо потенційного працевлаштування».

     За результатами засідання прийнято відповідні рекомендації та надано протокольні доручення.

 

Всі новини →