Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Урочистості до дня Збройних сил України

06/12/2019

05 грудня 2019 року у 235 Міжвидовому центрі підготовки військових частин та підрозділів відбулися урочисті збори та святковий концерт, участь в якому взяли голова районної державної адміністрації Алла Воробйова та перший заступник голови районної державної адміністрації Олексій Бродецький.

«Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над фашизмом. Я хочу звернутися до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Щиро зичу миру та спокою Вам, дорогі захисники, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям», зазначила Алла Володимирівна у вітальній промові.

За сумлінне  виконання  службових обов’язків, особисту взірцевість у підтриманні військової дисципліни, статутного порядку, проявлену ініціативу і наполегливість, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення  Дня Збройних Сил України, нагороджено грамотою голови райдержадміністрації Дегтярьова Юрія Володимировича  начальника 235 міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів,  також військовослужбовцям: Бейзгерц Оксані Віталіївні, Диченко Валентині Олександрівні, Попадюку Сергію Івановичу та Чепурному Валерію Валерійовичу,  оголошено Подяки голови райдержадміністрації.