Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Зайнятість людей з інвалідністю та учасників АТО/ООС

03/12/2019

        В приміщенні Миколаївської районної філії Миколаївського ОЦЗ було проведено засідання круглого столу за участю безробітних осіб, які мають інвалідність та учасників АТО/ООС, присвячене Міжнародному дню інвалідів

       На круглий стіл були запрошені: голова Миколаївської райдержадміністрації Алла Воробйова, перший заступник голови Миколаївської райдержадміністрації Олексій Бродецький, керівник районного управління соціального захисту населення Ганна Пінькова.

      Розпочав захід директор Миколаївської районної філії Миколаївського ОЦЗ Олександр Ткачук, який розповів про напрямки роботи філії з особами з інвалідністю, про можливості служби зайнятості щодо працевлаштування даної категорії громадян, сприяння в започаткуванні власної справи.

       Алла Воробйова в свою чергу зазначила, що особи з інвалідністю потребують справедливого соціального захисту і створення таких умов життя, щоб знайти себе в суспільстві. Людям з інвалідністю необхідна допомога, підтримка, кваліфікована порада при вирішенні питання працевлаштування. Трудова діяльність для такої людини є можливістю забезпечити своє існування, приєднатися до суспільних цінностей, реалізувати свої здібності.

       Засідання круглого столу було наповнено конструктивністю та доброзичливістю.

Всі новини →