Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській райдержадміністрації

20/11/2019

20 листопада 2019 року о 1000 проведено позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації під головуванням голови Миколаївської райдержадміністрації Алли Воробйової.

На засіданні розглянуто низку важливих питань, а саме:

1.     Про усунення недоліків, виявлених під час проведення контрольної перевірки та оцінки діяльності Миколаївської районної державної адміністрації щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту.

2.     Про хід виконання розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 13 листопада 2017 року № 449-р «Про охорону життя людей на водних об’єктах Миколаївської області».

3.     Про попередження загибелі людей в житловому секторі Миколаївського району протягом опалювального періоду 2019-2020 року.

 Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, комісією прийнято відповідні рішення, які будуть доведені до відповідальних виконавців.

 

 

Всі новини →