Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Апаратна нарада за жовтень 2019 року

04/11/2019

04 листопада 2019 року в актовому залі Миколаївської районної ради відбулася апаратна нарада, яку провела голова райдержадміністрація  Алла Воробйова за участю керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації, керівників комунальних служб та держустанов, представників органів місцевого самоврядування. 

         На початку наради голова районної державної адміністрації  Алла Воробйова ознайомила присутніх з головними подіями, які відбулись на території Миколаївського району у жовтні місяці, з порядком денним загальної апаратної наради, зупинилась на основних завданнях, які необхідно вирішити у листопаді 2019 року.

         Під час наради керівники закладів та установ звітували про проведену роботу за жовтень  місяць. Мова, зокрема, йшла про підвищення ефективності діяльності закладів освіти, культури, охорони здоров’я в галузі раціонального використання бюджетних асигнувань. На цьому акцентував увагу і начальник фінансового управління райдержадміністрації  Володимир Свічинський, який  поінформував про виконання планових показників дохідної та видаткової частин районного бюджету. 

         Заступник військового комісара Миколаївського районного військового комісаріату  Дмитро Сьома  доповів присутнім про осінній призов. Звернувся до  селищного, сільських голів продовжити інформаційно-роз`яснювальну роботу, щодо проходження військової служби на стороковій та контрактній основі протягом 2019 року та розпочати інформаційно-роз`яснювальну роботу серед військовозобов`язаних. 

         Анна Пінькова  - начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомила про Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного  бюджету щодо забезпечення житлом дітей – сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України 15 листопада 2017 року № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 р. № 616).

         Далі виступила начальник управління з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Світлана Паскалова, яка доповіла присутнім про стан готовності об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону 2019/2020.

         Алла Воробйова підвела підсумки наради та звернула увагу на необхідність порозуміння та належної співпраці з селищним, сільськими головами, наголосила на потребі працювати в звичному режимі та надала ряд протокольних доручень.

 

Всі новини →