Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Обласний конкурс вокальних колективів та солістів-вокалістів «Діапазон»

04/11/2019

2 листопада 2019 року в Миколаївському міському палаці культури «Корабельний» відбувся обласний конкурс вокальних колективів та солістів-вокалістів «Діапазон».

Народний вокальний ансамбль "Хорошее настроение" Миколаївського районного будинку культури отримав Гран-прі у номінації «малі форми вокальних ансамблів». Солістка Миколаївського районного будинку культури Станіслава Іванова посіла почесне ІІ місто у номінації "солісти-вокалісти". Обласний конкурс "Діапазон" організований Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освтіньої роботи. З усієї області змагалися майстри-аматори вокального мистецтва, а їх було близько 500 учасників, які отримали гідні нагороди у номінаціях: фольклорні колективи, вокальні ансамблі, малі форми, солісти.

Ансамбль "Хорошее настроение" та Станіслава Іванова повернулися з новими ідеями та натхненними до вокальної творчості. Дякуємо організаторам за надану можливість спілкуватися та по доброму змагатися у вокальному просторі з колегами, виконавцями, шанувальниками вокального мистецтва!

 

 

 

Всі новини →