Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Чергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ і НС при Миколаївській райдержадміністрації

09/10/2019

09 жовтня 2019 року відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олексія Бродецького.                

         На засіданні розглянуто низку важливих питань,  а саме:

1. Про стан готовності Миколаївської районної ланки територіальної системи ЄДС ЦЗ Миколаївської області до дій в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2019-2020 років.  Затвердження Комплексного плану щодо підготовки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, служб цивільного захисту та об’єктів життєзабезпечення району до безперебійного роботи в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2019-2020 років.

2. Про стан роботи щодо проведення паспортизації, ідентифікації, розроблення планів локалізації, ліквідації аварійних ситуацій та аварій, декларацій безпеки для потенційно небезпечних об’єктів (далі – ПНО) та об’єктів підвищеної небезпеки (далі – ОПН), які розташовано на території району. Затвердження ПНО та ОПН Миколаївського району на 2019-2020 рік.

3. Про стан відповідності функціонування нелегальних автозаправних станцій та авто газозаправних пунктів, як потенційно-небезпечних об’єктів, вимогам охорони праці, промислової та техногенної безпеки, природоохоронного законодавства на території Миколаївського району.

4.  Про посилення заходів профілактики, щодо недопущення загибелі та травмування людей на пожежах в осінньо-зимовий період на території Миколаївського району.

5. Різне.

         Заслухавши та обговоривши інформацію, комісією прийняті відповідні рішення, які будуть доведені до відповідальних виконавців.

 

 

Всі новини →