Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Герої не вмирають!

16/09/2019

15 вересня 2019 року, минуло п’ять років з дня трагічної загибелі нашого земляка в зоні проведення АТО – Голубовського Дмитра Степановича.

Нагадаємо:  Голубовський Д. С. народився 24 травня 1966 року на Тернопільщині. Там же вчився, здобув професію червонодеревника і міг власноруч змайструвати будь-які меблі, інші вироби з деревини. Звідти його проводжали на службу до армії. Долею так було накреслено, що переїхав на Миколаївщину: спочатку мешкав у Братському районі, а з 2001 року разом із родиною оселився у нашому Прибузькому краї.

Як справжній чоловік, 13 травня 2014 року, під час «першої хвилі» мобілізації, пішов добровольцем до Збройних Сил України. Старший сержант Голубовський Д. С. служив у Миколаївському 19-му батальйоні територіальної оборони. 15 вересня 2014 року під час виконання бойового завдання він загинув смертю хоробрих.

         Указом Президента України № 282/2015 від 23 травня 2015 р.,             "За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Тож у  день роковин, до могили полеглого військового прийшли голова  районної державної адміністрації Алла Воробйова, перший заступник голови районної державної адміністрації Олексій Бродецький, військовий комісар Миколаївського військового комісаріату Сергій Малько, голова Михайлівської сільської ради Володимир Чечуй, рідні та близькі загиблого.

Розділяючи з рідними скорботу та біль втрати, учасники зустрічі вшанували пам’ять Дмитра Голубовського та всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання, згадали про особливі моменти життя і поклали квіти до пам’ятника загиблого воїна.

 

Герої не вмирають! Вічна пам'ять герою!

 

Всі новини →