Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Проведено громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації

15/08/2019

Заступником голови Миколаївської районної державної адміністрації Івановою О.О. 14.08.2019 року о 16-30 в с. Трихати за адресою: вул. Гагаріна, 40, проведено громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації - детального плану території площею 10 га для розміщення, будівництва, обслуговування та експлуатації будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ та організацій в межах території Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області.

Присутнім мешканцям Ольшанської селищної ради, представником розробника, представлено проект детального плану території, та, спільно з інвестором проекту, проведено обговорення питань, які цікавили присутніх.

За результатами обговорень прийнято одноголосне рішення направити протокол громадських слухань, разом з проектом детального плану території, в управління містобудування та архітектури Миколаївської облдержадміністрації, для розгляду на архітектурно-містобудівній раді.

 

Всі новини →