Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумки роботи за липень

06/08/2019

   05 серпня 2019 року в приміщенні Миколаївської райдержадміністрації відбулася апаратна нарада, яку провів перший заступник голови районної державної адміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації  Олексій Бродецький за участю керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації, керівників комунальних служб та держустанов, представників органів місцевого самоврядування. 

  На початку наради Олексій Олексійович ознайомив присутніх з головними подіями, які відбулись на території Миколаївського району у липні місяці, з порядком денним загальної апаратної наради, зупинився на основних завданнях, які необхідно вирішити у серпні 2019 року.
  Під час наради керівники закладів та установ звітували про проведену роботу за липень  місяць. Мова, зокрема, йшла про підвищення ефективності діяльності закладів освіти, культури, охорони здоров’я в галузі раціонального використання бюджетних асигнувань.
 Олексій Бродецький подякував присутнім за увагу та порозуміння та звернувся до селищного, сільських голів, щодо забезпечення участі  делегацій у районному заході, присвяченому 28-їй річниці незалежності України, звернув увагу на необхідність порозуміння та належної співпраці з селищним, сільськими головами, наголосив на потребі працювати в звичному режимі та надала ряд протокольних доручень.
 

Всі новини →