Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Проведено чергове засідання робочої групи із сприяння організації карантинних заходів на території Миколаївського району

30/07/2019

30.07.2019 року в залі засідань Миколаївської районної ради заступником голови Миколаївської райдержадміністрації О. Івановою проведено чергове засідання робочої групи із сприяння організації карантинних заходів на території Миколаївського району. На засіданні робочої групи були присутні: головні спеціалісти управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області Ю. Кушнір та О. Митник, сільські голови району та члени робочої групи.

О. Іванова повідомила про проведення в серпні 2019 року місячника боротьби з карантинними організмами (амброзією полинолистою) на території Миколаївського району та звернула особливу увагу на питання по ліквідації та утилізації рослинних решток амброзії полинолистої на території Миколаївського району. 

Ю. Кушнір розповів про небезпечність амброзії полинолистої та запропонував проведення 09.08.2019 року на території Миколаївського району дня боротьби карантинними організмами (амброзією полинолистою).

За результатами засідання надані відповідні доручення.

Всі новини →