Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Проведено перше засідання районного штабу з підготовки до опалювального сезону 2019/2020 року та сталого його проходження

16/05/2019

16.05.2019 року о 10.00 годині в залі засідань Миколаївської районної ради заступником голови районної державної адміністрації Івановою О.О., за участю начальника управління з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Паскалової С.В. проведено перше засідання районного штабу з підготовки до опалювального сезону 2019/2020 року та сталого його проходження.  На засідання штабу були запрошені сільські голови, керівники підприємств-надавачів житлово–комунальних послуг Миколаївського району, представники філії АТ «Миколаївобленерго» Миколаївського району Південного округу та служби експлуатації систем газопостачання Миколаївського району.

 

На засіданні розглядалися питання:

1. Про підсумки опалювального сезону 2018/2019 року (об’єкти соціальної сфери, житловий фонд).

          2.  Про заходи з підготовки об`єктів теплопостачання та теплоспоживання до роботи в опалювальному сезоні 2019/2020 року. Затвердження плану комплексної підготовки об'єктів теплопостачання, соціальної сфери, водопровідно-каналізаційного, дорожнього господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року.

3. Про заходи з модернізації, встановлення приладів дистанційної передачі даних, повірки та заміни приладів обліку природного газу бюджетних установ та організацій на міжопалювальний період 2019 року. Алгоритм дій щодо забезпечення засобами дистанційної передачі даних вузлів обліку природного газу.

4. Проблемні питання організації збирання та утримання місць видалення побутових відходів на території Миколаївського району.

 

За результатами засідання районного штабу протокольні доручення будуть доведені до відповідальних виконавців.

 

Всі новини →