Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумки роботи за квітень 2019 року

06/05/2019

06 травня 2019 року пройшла чергова розширена апаратна нарада під головуванням голови райдержадміністрації Алли Воробйової, в якій взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Бродецький, заступник голови райдержадміністрації Олена Іванова начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району. Традиційно було розглянуто питання соціально-економічних показників розвитку району, підсумки роботи за місяць, що минув та плани на наступний.

Алла Володимирівна повідомила про підсумки весняного призову на строкову службу, подякувала сільським головам за співпрацю.

         В ході засідання було заслухано інформацію про соціально-економічну ситуацію в районі та проаналізовано рейтинг по показникам за І квартал 2019 року. Також були розглянуті питання, щодо  надходження коштів до бюджету району, про роботу підприємств житлово-комунального господарства району. Було обговорено питання організації та підготовки до урочистого мітингу присвяченому Дню пам’яті та примирення і 74-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

         Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, також відзвітували про стан виконання покладених на них завдань. По всім розглянутим питанням були надані відповідні доручення для контролю та виконання.

 

Всі новини →