Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

26 квітня - День Чорнобильської трагедії. Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф

26/04/2019

                Низько схиляю голову перед усіма, хто 33 роки тому, пішов тоді в ядерний вогонь, не шкодуючи свого здоров’я і життя аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тими, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків катастрофи щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті.

          Вклоняюся тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов`язок перед рідною землею і рідним народом - зупинив ескалацію катастрофи, унеможливив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав. Впевнена, що держава робить все можливе, щоб Герої Чорнобиля відчували постійну увагу, підтримку і турботу держави, щоб були створені всі умови для їхньої соціальної і медичної реабілітації, вирішені всі життєво важливі питання від гідних розмірів пенсій до забезпечення достойних умов життя, сучасного медичного   обслуговування.

    Щиросердно дякую чорнобильцям за їхній подвиг, бажаю Вам щастя, довгого життя без проблем і хвороб, миру, благополуччя і добробуту.
Відлуння біди стихне ще не скоро.
її наслідки відчують на собі і майбутні покоління. Проте ми маємо з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках, зробити все можливе, аби подібне не повторилося, берегти тих, хто жертвував своїм життям, здоров’ям, рятуючи світ.

 

Всі новини →