Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

28 квітня День охорони праці

16/04/2019

16 квітня в актовому залі районної ради, під головуванням  голови Миколаївської райдержадміністрації Воробйової А.В., пройшло засідання «круглого столу» на тему «Безпечне та здорове майбутнє праці» присвяченого Дню охорони праці в Україні.

          В проведенні заходу взяла участь заступник голови Миколаївської райдержадміністрації    Іванова О.О.

На засідання «круглого столу» були запрошені та фахівці з охорони праці управлінь та відділів райдержадміністрації, інженери з охорони праці медичних та освітніх закладів району, представники органів місцевого самоврядування, управління Держпраці у Миколаївській області та управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування.

На початку роботи голова Миколаївської райдержадміністрації      

Воробйова А.В. відзначила подяками кращих керівників і спеціалістів підприємств, установ і організацій району до Дня охорони праці.

Подяки отримали:

Думбров Л.В.  – інженер з охорони праці Територіального центру;

Іванов Г.В. – керівник ПСП «Аскер»;

Мирян В.Ф. – начальник відділу управління Держпраці у Миколаївській області;

Кожокарь О.О. – інженер з охорони праці ПАТ «Радсад»;

Калашник Н.М. – директор Кривобалківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів;

Садченко Л.М. – інженер з охорони праці центральної районної лікарні.

          Учасники «круглого столу» обговорили питання Державного нагляду за станом охорони праці, профілактики виробничого травматизму, організацію роботи з охорони праці на підприємствах та установах та обмінялись досвідом роботи з цих питань.

         По закінченню роботи було прийнято Звернення до керівників підприємств, установ і організацій районі щодо проведення з 22 по 28 квітня Тижня охорони праці.

 

З В Е Р Н Е Н Я

учасників «круглого столу» присвяченого

Дню охорони праці в Україні

Учасники «круглого столу» присвяченого Дню охорони праці в Україні, з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці  пропонують провести в період  з 22 по 28 квітня 2019 року „Тиждень охорони праці”, а також підтримати Звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення   в цей період заходів  під

гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

     Головною метою заходів Тижня є привернення уваги кожного керівника і працівника до усунення або досягнення мінімально  можливого рівня виробничих ризиків, до профілактики виробничого травматизму, формування загальної культури охорони праці та свідомого ставлення до цих питань.

 

У рамках Тижня пропонується  провести  перевірку стану  охорони праці, усунення наявних недоліків у сфері безпеки, гігієни праці, захисту прав та інтересів працівників, відпрацювання нормативно – правових актів з охорони праці, забезпечення засобами індивідуального захисту працівників.

 

Звертаємось до всіх керівників з проханням вишукати можливості для надання допомоги сім'ям потерпілих від нещасних випадків, інвалідам в наслідок трудового каліцтва та професійних захворювань у вирішенні матеріальних, соціально-побутових та інших питань.

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →