Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумки роботи за березень 2019 року

08/04/2019

08 квітня 2019 року в приміщенні Миколаївської райдержадміністрації відбулася апаратна нарада, яку провела голова райдержадміністрація  Алла Воробйова за участю заступника голови районної ради Ігора Мухарського, керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації, керівників комунальних служб та держустанов, представників органів місцевого самоврядування. 

            На початку наради голова районної державної адміністрації  Алла Воробйова, ознайомила присутніх з головними подіями які відбулись на території Миколаївського району у березні місяці, з порядком денним загальної апаратної наради, зупинилась на основних завданнях, які необхідно вирішити у квітні 2019 року.

            Під час наради керівники закладів та установ звітували про проведену роботу за березень  місяць. Начальник Миколаївської ДПІ Очаківського управління ГУ ДФС у Миколаївській області Олена Петровська повідомила про рівень надходжень податків до місцевих бюджетів та підвищення фінансової спроможності місцевих бюджетів за звітний період. Та наголосила на підвищенні ефективності формування доходів місцевих бюджетів, що призведе до збільшення обсягів місцевих бюджетів і сприятиме підвищенню їх впливу на хід соціально-економічного розвитку району.

    Адла Володимирівна також повідомила присутнім про підсумки призову на строкову службу за І квартал 2019 року. Звернулася до селищного, сільських голів продовжити інформаційно-роз`яснювальну роботу, щодо проходження строкової служби у квітні-травні 2019 року.

 Вікторія Ковтун – начальник управління економічного, агропромислового розвитку та надання адміністративних послуг райдержадміністрації провела аналіз підсумків рейтингової оцінки районну по відношенню до області за січень-лютий 2019 року та спільно з головою райдержадміністрації визначили заходи, які необхідно здійснити для покращення рейтингових позицій за підсумками першого півріччя 2019 року.

            Олена Завгородня - начальник відділу освіти райдержадміністрації, доповіла про методичну роботу за  березень 2019 року, а також  про стан навчально-виховного процесу в навчальних закладах. Зупинилися на підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання випускних класів, повідомила що всі учні вже зареєструвалися в системі.

Олена Іванова доповіла присутнім, про доцільність запровадження кампанії із благоустрою та озеленення населених пунктів, впорядкування та приведення в належний стан  прилеглих територій, адміністративних будівель та об’єктів масового перебування населення. Також повідомила присутнім про випадок покусу, працівника в с. Сливине, хворою на сказ куницею та пояснила алгоритм дій в разі виникнення подібних ситуацій.

            Голова районної державної адміністрації підвела підсумки наради та звернула увагу на необхідність порозуміння та належної співпраці з селищним, сільськими головами, наголосила на потребі працювати в звичному режимі та надала ряд протокольних доручень.

 

Всі новини →