Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумкове засідання Ради Регіонального розвитку Миколаївської області

04/03/2019

4 березня в Обласному Палаці Культури  під головуванням Президента України Петра Порошенка відбулося підсумкове засідання Ради Регіонального розвитку Миколаївської області.

Участь у засіданні взяла голова Миколаївської районної державної адміністрації Алла Воробйова та представники Миколаївського району.

Під час свого виступу Президент України Петро Порошенко розповів про успішне завершення переговорів з японським агентством міжнародної співпраці стосовно питання будівництва в Миколаєві нового мосту через річку Південний Буг, про армію та її захист від корупції та політиканства, про закупівлі Укроборонпромом в Росії, наголосив на важливості продовження модернізації Миколаївського міжнародного аеропорту, а також відмітив туристичну привабливість Миколаївщини.

За словами голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка ця подія стала завершенням масштабної роботи громади та керівників районів, міст, об’єднаних територіальних громад. Затвердженню 1694 проектів, реалізація яких запланована на 2019-2021 роки.

 

Всі новини →