Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській райдержадміністрації

28/02/2019

28 лютого 2019 року відбулось чергове засідання місцевої комісії
з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації під головуванням голови Миколаївської райдержадміністрації – А. В. Воробйової.

 

На засіданні розглянуто низку важливих питань, а саме:

1. Про підведення підсумків роботи Миколаївської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області у 2018 році.

2. Про виконання вимог пожежної та техногенної безпеки на об’єктах задіяних у виборчому процесі.

3. Про хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 16.02.2018 №37-р "Про заходи щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків на території Миколаївської області". Стан гідроспоруд та водопідйомних гребель на території району.

4. Про хід виконання розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 13 листопада 2017 року № 449-р "Про охорону життя людей на водних об’єктах Миколаївської області". Затвердження переліків визначених місць масового відпочинку людей на водних об’єктах.

5. Про створення на території Миколаївського району пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої пожежної охорони.

6. Про стан реалізації державної політики у сфері цивільного захисту щодо мінімізації загроз, пов’язаних з наявністю на окремих територіях Миколаївського району вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

7. Різне.

 

Заслухавши та обговоривши інформацію, комісією прийняті відповідні рішення, які будуть доведені до відповідальних виконавців, окремим дорученням голови Миколаївської райдержадміністрації.

 

Всі новини →