Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Семінар в відділі культури Миколаївської райдержадміністрації

01/03/2019

1 березня відділом культури Миколаївської райдержадміністрації був проведений семінар з усіма працівниками закладів культури Миколаївського району. На семінарі був присутній перший заступник Миколаївської райдержадміністрації – Олексій Бродецький, який підняв актуальні теми у сфері культури та відповів на питання усіх присутніх працівників.

Щодо питань пожежної та техногенної безпеки на семінар був запрошений головний інспектор МРС ГУ ДСНС старший лейтенант служби цивільного захисту – Максим Аралін. Він розповів які саме документи з пожежної та техногенної безпеки повинні бути у кожному закладі культури, та які переглядаються під час планових або позапланових перевірок.

Методист районного будинку культури – Лариса Горбачова ознайомила працівників закладів культури з найближчими конкурсами обласного рівня та провела ділову гру щодо святкування  Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Усі присутні були розділені на дві команди. В робочій, активній та доброзичливій атмосфері кожна команда згенерувала багато чудових ідей, які будуть задіяні надалі.

Всі новини →