Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Районна тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

26/02/2019

26.02.2019 о 10.00 під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Бродецького О.О. відбулося чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

У засіданні районної тимчасової комісії взяли участь: представники управління соціального захисту населення райдержадміністрації,  управління економічного, агропромислового розвитку та надання адміністративних послуг райдержадміністрації, управління з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, фінансового управління райдержадміністрації, Миколаївської ДПІ Очаківського управління ГУ ДФС Миколаївської області, Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду в  м. Миколаїв Миколаївської області, Миколаївської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, Першого Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та інші.

Основні питання засідання комісії стосувалися ситуації з виплати заробітної плати на підприємствах району, стану сплати внесків до ПФУ та запобігання виникнення заборгованості із заробітної плати на КП Криничанської сільської ради.

Доповідачі відзначили що за статистичними даними станом на 01.02.2019 заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах району відсутня та на підприємстві – банкруті ДСП «Миколаївська птахофабрика» - 153,4 тис. грн., також є невеликі зрушення зі сплати заборгованості по внескам до ПФУ ДП Ольшанської виправної колонії №53 та інше.

Після обговорення вищезазначених питань вирішено, тримати на постійному контролі виплату поточної заробітної плати та стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах району та  продовжувати активну роботу по наповненню місцевого бюджету спільно з органами місцевої виконавчої влади.

 

 

 

Всі новини →