Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

В райдержадміністрації проходять навчання з питань цивільного захисту

18/02/2019

18 лютого 2019 року Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області у залі засідань районної ради розпочато функціональне навчання у сфері цивільного захисту.

         Навчання проведено відповідно до Плану-графіка підготовки осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту за потребою місцевих органів виконавчої влади, виконавчих органів місцевих рад та  підприємств, установ і організацій Миколаївського району на 2019 рік.

Для проведення навчання з м.Миколаїв прибув викладач курсів удосконалення керівних кадрів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Валерій Семенов.

В ході навчання присутнім доведено основні вимоги з Кодексу цивільного захисту України та правил пожежної безпеки. Вагому увагу приділено рекомендаціям щодо вироблення алгоритмів практичних дій адміністрації, персоналу, формувань добровільної пожежної охорони при виникненні надзвичайних подій на об’єктах з масовим перебуванням людей, зокрема, у закладах освіти.

Під час навчання слухачі отримали важливі рекомендації, які допоможуть їм орієнтуватися в питаннях проведення заходів запобігання надзвичайних ситуацій.

 

Всі новини →