Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Голови ОТГ розповыдають про своъ плани на майбутнє

14/02/2019

12 лютого 2019 року відбулось затвердження перспективного плану розвитку на 2019-2021 року. Основні напрямки проекту стратегії розвитку району на період 2019-2021 років було представлено до уваги присутніх.

Очільники об’єднаних територіальних громад також поділились своїми досягненнями та розповіли про стратегії розвитку громад, що викликало велику зацікавленість серед присутніх.

Новак С.В. у своєму виступі поділився досвідом роботи своєї громади та співпраці з інвесторами і владою. Також зупинився на основних проектах які планується втілити в майбутньому це і нове будівництво житлового будинку,  і реконструкція очисних споруд, магістрального водогону від насосної станції, і будівництво скейт-майданчику та багато інших цікавих пропозицій. Розповів про плани щодо Міжнародного фестивалю повітряних зміїв, який цього року проводиметься традиційно в с. Трихати вже втретє.

Вівчар М.М. також повідомив присутнім про стратегію розвитку Нечаянської сільської ради на найближчі три роки, зупинився на основних проектах плану регіонального розвитку громади. Ознайомив слухачів з уже реалізованими проектами, зокрема проведенні термосанації Благодарівського дитсадка та отриману на енергоносіях економію коштів за період опалювального сезону. Розповів що зараз реалізується проект будівництва Нечаянської АЗПСМ, і цей об’єкт найближчим часом буде введено в експлуатацію.

  Піньковий Ю.І. розповів про переваги децентралізації та реалізацію проектів на території ОТГ, про громадські проекти, реалізовані у Радісному Саді та Новобогданівці - відкриття сімейного клубу та будівництво скверу. Наразі ж в громаді у співпраці з ПАТ «Радсад» прагнуть втілити в життя масштабний проект - будівництво цеху з переробки виноградної лози у пелети та перевести опалення закладів соціально-культурної сфери на це біопаливо.

У ході жвавої дискусії члени ради регіонального розвитку, місцеві жителі обговорили, а потім підтримали представлений проект трирічного Плану перспективного розвитку Миколаївського району, який врахував надані місцевими громадами пропозиції.

 

Всі новини →