Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

План перспективного розвитку Миколаївського району - затверджено!

13/02/2019

Як повідомлялось раніше, 12 лютого 2019 року, відбулось засідання Ради регіонального розвитку Миколаївського району, з метою затвердження перспективного плану розвитку на 2019-2021 роки.

Впродовж певного часу всі громади Миколаївського району провели на місцях аналогічні засідання Рад регіонального розвитку, де визначилися з пріоритетами на найближчі три роки.

Треба зазначити, що не всі пропозиції мають затверджену проектно-кошторисну документацію і не всі пропозиції є поштовхом до розвитку громад. Причина – пропозиції, об’єкти, яких увійшли до Перспективного плану - переважна більшість соціальні об’єкти, які потребують невідкладного вирішення.

     Пропозиції, в галузі освіти в основному стосуються ремонту  закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти. Щодо охорони здоров’я, то слід зазначити, що ця галузь представлена невеликою кількістю пропозицій. Хоча зараз реалізується дуже вагомий проект - будівництво Нечаянської АЗПСМ, і цей об’єкт найближчим часом буде введено в експлуатацію.

   Велика кількість пропозицій стосувалися проведення реконструкції, капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства: очисні споруди, мережі водопостачання, водовідведення, башти Рожновського, об’єкти зовнішнього освітлення та благоустрою. Не лишилася без уваги й інфраструктура громад, а саме проведення ремонтних робіт доріг комунальної власності в межах населених пунктів. В основному це поточний ремонт, але є і капітальний.

Набирає обертів розвиток спорту в громадах – майже в кожній ОТГ пропонують будівництво спортивних майданчиків, реконструкції існуючих спортивних комплексів.

Всі новини →