Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Запровадження надання житлових субсидій у готівковій формі

13/02/2019

13 лютого поточного року начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Анна Пінькова взяла участь у всеукраїнській відео-селекторній нараді під головуванням Міністра соціальної політики України Андрій Рева щодо питань запровадження надання житлових субсидій у готівковій формі. 

         6 лютого 2019 року Кабінетом Міністрів України було прийнято постанову №62 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою було внесено зміни до порядку призначення житлових субсидій.

         Відтак, з 1 березня 2019 року запроваджується надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг у готівковій формі, тобто субсидія буде виплачуватись грошима безпосередньо громадянам.

         Всі, кому призначено субсидію з 2018 року, отримають у березні 2019 року готівку для оплати комунальних послуг за лютий 2019 року. Відповідно, у квітні - за послуги, спожиті у березні, у травні – за квітень. 

Субсидію, нараховану раніше, перерахують грошовим переказом через Ощадбанк, а пенсіонерам через Пенсійний фонд одночасно з пенсією.

 

Всі новини →