Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумкове засідання Ради регіонального розвитку Миколаївського району

12/02/2019

    Засідання Ради регіонального розвитку Миколаївського району, яке відбулося 12 лютого 2019 року, було спрямоване на обговорення та затвердження пропозицій до перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки, наданих селищною, сільськими радами за підсумками проведення аналогічних засідань на місцях.  В засіданні взяли участь перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації В’ячеслав Бонь, голова Миколаївської районної державної адміністрації Алла Воробйова, заступник голови Миколаївської районної ради Ігор Мухарський, голова Ольшанської селищної ради Сергій Новак, голова Нечаянської сільської ради Микола Вівчар, голова Михайлівської сільської ради Володимир Чечуй, голова Радсадівської сільської ради Юрій Піньковий, секретар Веснянської сільської ради Анна Трегуб, депутати Миколаївської районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ, організацій, сільські голови, суб’єкти господарювання.

         В’ячеслав Валентинович, наголосив, що за ініціативи Президента України Петра Порошенка та за дорученням голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка у районах області зараз проходять підсумкові засідання Рад регіонального розвитку. Вони дають змогу прямого спілкування влади, представників місцевого самоврядування та бізнесу, соціальної сфери, розглянути плани на майбутнє,тримаючи чіткий курс на децентралізацію. Також наголосив, що  завдяки реформі децентралізації, громади отримали колосальні ресурси на місцях.

    Голова районної державної адміністрації детально охарактеризувала усі нагальні питання життєдіяльності громад,  коротко розповіла про заплановані заходи з розвитку територій на найближчі три роки. «Сьогодні підготовка перспективного плану розвитку на 2019-2021 роки та розгляд проблемних питань, які необхідно вирішити якнайшвидше – є ключовим пріоритетом роботи нашого Уряду, тому необхідно докласти максимум зусиль, аби охопити та задіяти в роботу усі громади району", - підкреслила  Алла Воробйова.  

     Основні напрямки проекту стратегії розвитку району на період 2019-2021 років представила учасникам засідання заступник голови райдержадміністрації Олена Іванова.

    Очільники об’єднаних територіальних громад також поділились своїми досягненнями та розповіли про стратегії розвитку громад, що викликало велику зацікавленість серед присутніх.

   Отож, сьогодні говорили про ті вагомі напрацювання, які вже вдалося зробити, ділилися планами на майбутнє, почули пропозиції та врахували всі зауваження. А результатом Ради регіонального розвитку стало створення плану  розвитку нашого району на 2019-2021 роки, урочисте затвердження якого відбулося на засіданні.

  Алла Володимирівна вручила першому заступнику голови облдержадміністрації В’ячеславу Боню затверджений План перспективного розвитку Миколаївського району на 2019-2021 роки для врахування при формуванні Плану регіонального розвитку Миколаївської області на найближчі три роки, також подякувала присутнім за увагу, співпрацю та порозуміння.

 

Всі новини →