Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумки роботи за грудень 2018 року

08/01/2019

     08 січня 2019 року пройшла чергова розширена апаратна нарада під головуванням голови райдержадміністрації Алли Воробйової, в якій взяли перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Бродецький, заступник голови райдержадміністрації Олена Іванова, керівник апарату райдержадміністрації Андрій Озерянов, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району. Традиційно було розглянуто питання соціально-економічних показників розвитку району, підсумки роботи за місяць, що минув та плани на наступний.

На початку наради Алла Володимирівна повідомила про кадрові зміни та представила нового заступника начальника, начальника  Миколаївського відділення  Очаківської ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області Петровську Олену Євгенівну.

         В ході засідання була заслухана інформація голови райдержадміністрації про соціально-політичну ситуацію в районі. Також були розглянуті питання, щодо  надходження коштів до бюджету району, про роботу підприємств житлово-комунального господарства району, про хід опалювального періоду в навчальних закладах району. Також обговорили питання роботи навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, про виконання Програми зайнятості та про план роботи райдержадміністрації на місяць.

         Обговорені питання, які впливають на соціальну та політичну ситуацію в районі, розглянуті інші важливі питання з життєдіяльності району. Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації відзвітували про стан виконання покладених на них завдань.

          По всім розглянутим питанням були надані відповідні доручення для контролю та виконання.

 

 

 

Всі новини →