Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Урочистості до Дня місцевого самоврядування

10/12/2018

Сучасну цивілізовану державу неможливо уявити без повноцінної та дієвої системи місцевого самоврядування. Саме його органи забезпечують реальну участь людей у розв'язанні життєвоважливих проблем, налагоджують зв'язки між громадянами та їх об'єднаннями, створюють умови для безконфліктної реалізації суспільних та приватних інтересів. Державна влада ніколи не стане ефективною, якщо не буде оптимально організованою на місцях.

7 грудня 2018 року в актовій залі Миколаївської районної ради пройшли урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування. Гостей свята вітали заступник голови Миколаївської районної ради – Ігор Мухарський та голова Миколаївської райдержадміністрації – Алла Воробйова.

В привітальному слові Алла Володимирівна  побажала всім міцного здоров’я, щастя, добра, наснаги та енергії. Подякувала за плідну працю та сумлінне виконання обов’язків перед людьми.

За плідну, самовіддану працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, ініціативність, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування голова районної державної адміністрації нагородила грамотами представників органів місцевого самоврядування.

Яскравий настрій  усім присутнім дарували артисти художньої самодіяльності районного будинку культури: Наталя Лисогор, Злата Бойченко, Ксенія Коваль, Ольга Письмиченко, Геннадій Сушинський, ансамбль  «Співучі Прибужани».

Всі новини →