Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

На Миколаївщині пройшла регіональна робоча нарада з Віце-прем’єр-міністром України Іванною Климпуш-Цинцадзе

16/11/2018

16 листопада 2018 року голова районної державної адміністрації Алла Воробйова взяла участь в регіональній робочій нараді під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе. В заході також взяли участь делегації з Херсонської, Одеської, Кіровоградської областей.

Іванна Климпуш-Цинцадзе зазначила, що реформа децентралізації дає нам великі можливості, одночасно створює певну кількість викликів і ризиків, але дає можливість оперативно реагувати на потреби саме місцевих жителів через ті інструменти, які знаходяться найближче до потреб конкретної людини.  Включення на рівних засадах чоловіків і жінок в робочий потенціал країни дає можливість росту ВВП. За її словами, в Україні недопредставленість жінок у економічному розвитку країни і збалансована неучасть стримує економічний ріст дуже суттєво.

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко подякував Іванні Климпуш-Цинцадзе за активну підтримку впровадження ґендерної політики в області. Адже ключова мета подібних заходів – навчити людей інструментам і методикам, які б вони використовували на місцевому рівні. Особливо це стосується регіональних стратегій розвитку, в центрі яких має бути людина з її потребами і особливостями.

 

Всі новини →