Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

«Засідання круглого столу в Центральному об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України м. Миколаєва»

22/10/2018

«За даними Держстату, 8 мільйонів з 26 мільйонів працюючих українців отримують зарплату в конвертах – повністю або частково».

        Обговоренню цієї теми в рамках Миколаївського району було присвячено засідання «круглого столу», яке відбулось в приміщенні Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області. В засіданні прийняли участь: голова комісії з реорганізації Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області Бондаренко Оксана, заступник начальника фінансово-економічного відділу управління Киричук Наталя та директор Миколаївської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Ткачук Олександр.

       Метою засідання стало обговорення проблеми тіньової зайнятості в Миколаївському районі та переваг легального працевлаштування.
Окремо обговорили проблеми роботодавців, які сплачують страховий внесок не в повному розмірі, або нараховують заробітну плату менше мінімальної.
      Наприкінці зустрічі представники Пенсійного фонду розповіли про електронні сервіси та можливість контролю за страховим стажем.

 

Всі новини →