Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

18 ЖОВТНЯ - ЄВОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

19/10/2018

18 жовтня 2007 року започаткований Європейський день боротьби з торгівлею людьми Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

          За ініціативи Міністерства соціальної політики України у співпраці з Представництвом громадської організації «Кампанія А 21» в Україні, Координатором проектів ОБСЄ в Україні та Представництвом МОМ в Україні        18 жовтня 2018 року в Миколаївській області було проведено інформаційну вуличну акцію «Хода за свободу».

          Мешканці Миколаївського району  теж долучилися до зазначеної акції, яка була проведена на території Ольшанської селищної ради (ОТГ). У заході взяли участь голова райдержадміністрації А.В.Воробйова, перший заступник голови райдержадміністрації О.О.Бродецький, Ольшанський селищний голова С.В.Новак, директор Ольшанського БК О.О. Білий, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації А.Л. Пінькова, відповідальна особа за встановлення статусу особі, яка постраждала від торгівлі людьми, Н.П. Марченко, представники Ольшанської селищної ради, педагогічний та учнівський колективи, мешканці громади.

 

Всі новини →