Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

21/09/2018

21.09.2018 року о 10.00 відбулися чергові засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та засідання робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

        На засіданні тимчасової районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат розглядалося питання стану погашення заборгованості із заробітної плати ДСП «Миколаївська птахофабрика» ЗАТ Аваль - Еталон», яка на 01.09.2018 складає 161,7 тис.грн.

         В ході засідання робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати розглянуто перелік підприємств, установ та організацій району, наданий управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації (з інформації Миколаївського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області), на яких в травні 2018 року деяким працівникам нараховувалась заробітна плата на рівні менше ніж мінімальний. Крім того було окремо зазначено, що скарг від працівників стосовно невірного нарахування заробітної плати, в тому числі враховуючи її мінімальний розмір у 2018 році, не надходило.

         За результатами двох засідань були надані протокольні доручення, як членам тимчасової комісії та робочої групи, так і керівникам підприємств району.

        

 

Всі новини →