Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Робоча поїздка голови райдержадміністрації до Ольшанської ОТГ

21/09/2018

20 вересня 2018 року голова Миколаївської районної державної адміністрації Алла Воробйова з робочим візитом побувала в Ольшанській об’єднаній територіальній громаді. Спільно з селищним головою відвідала будинок культури та Ольшанську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини.

         Перш за все ознайомилася з ходом виконання капітального ремонту спортивної зали Ольшанського будинку культури, облаштування внутрішніх санвузлів. Олександр Білий – директор Ольшанського будинку культури розповів про роботу закладу: «Гуртків у нас багато, різного спрямування, активно діють художні колективи, які регулярно беруть участь у  заходах селищного, районного та обласного рівнів. Ще варто зазначити що костюми для дітей виготовляємо власноруч».

 

         Також Алла Володимирівна перевірила, як відбувається процес завершення ремонту в денному стаціонарному відділенні та стоматологічному кабінеті Ольшанської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Оглянувши приміщення керівник району  залишилась задоволена результатами: «Мені хочеться вірити в те, що гарні умови покращать якість надання медичних послуг, сприятимуть швидшому одужанню пацієнтів та полегшать роботу медиків», зауважила голова райдержадміністрації.

Всі новини →