Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумки роботи за вересень 2018 року

10/09/2018

10 вересня 2018 року в приміщенні Миколаївської райдержадміністрації відбулася апаратна нарада, яку провела голова райдержадміністрація  Алла Воробйова за участю заступника голови районної ради Ігора Мухарського, керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації, керівників комунальних служб та держустанов, представників органів місцевого самоврядування. 

На початку наради Алла Воробйова та Ігор Мухарський, привітали з ювілейними Днями народження начальника відділу культури райдержадміністрації Вікторію Бойченко та головного спеціаліста архівного сектору райдержадміністрації Оксану Довбню, нагородили Почесними грамотами Миколаївської обласної державної адміністрації, за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до обраної справи, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Миколаївщини та з нагоди відзначення Дня підприємця підприємців району: Йосипенко Олену, Кайзер Василя, Ордеху Ігора та вручили Почесні грамоти та оголосили Подяки голови Миколаївської районної державної адміністрації до Дня незалежності України та Дня державного прапору Коржавіну Ярославу, Кондратьєвій Ганні, Овсієвській Тетяні. Після таких урочистих моментів Алла Володимирівна ознайомила присутніх з головними подіями, які відбулись на території Миколаївського району у серпні місяці, з порядком денним загальної апаратної наради, зупинилась на основних завданнях, які необхідно вирішити у вересні 2018 року та протягом 2018 року.

         Також перед початком наради голова повідомила, що в Новоодеському  міжрайонному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області відбулись кадрові зміни та представила Буян Інну Миколаївну – заступника начальника Новоодеського  міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Під час наради керівники закладів та установ звітували про проведену роботу за серпень  місяць.  Військовий комісар Миколаївського районного військового комісаріату  Сергій Малько  доповів присутнім про початок осіннього призову. Звернувся до  селищного, сільських голів продовжити інформаційно-роз`яснювальну роботу, щодо проходження військової служби на стороковій та контрактній основі протягом 2018 року та розпочати інформаційно-роз`яснювальну роботу серед військовозобов`язаних. 

         Ярослав Коржавіну – начальник Миколаївської районної лікарні ветеринарної медицини – лікар ветеринарної медицини Новоодеського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, довів до відома присутніх, що на території Миколаївського району в с. Стара Богданівка знайдено труп свині, як потім показали дослідження, хворої на Африканську чуму свиней. Тому Новоодеським  міжрайонним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області було проведено першочергові заходи для профілактики та перешкоджання розповсюдження хвороби. На даний час на територію в радіусі 3 кілометрів від місця зараження введено карантині обмеження.

         Світала Паскалова – начальник відділу житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації, повідомила, що з метою забезпечення своєчасної підготовки об’єктів енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та соціальної сфери Миколаївського району до роботи в опалювальному сезоні 2018/2019 року, Миколаївською райдержадміністрацією видано розпорядження,яким було затверджено заходи на міжопалювальний період 2018 року, визначивши загальну кількість житлових будинків, котелень, теплових, водопровідно-каналізаційних та інших об’єктів, які мають бути в стані готовності, у т. ч. кількість тих, що потребують ремонту, джерела фінансування, строки виконання робіт та виконавців. Зазначила, що на засіданнях районного штабу з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року та сталого його проходження, керівники бюджетних установ соціальної сфери прозвітували про хід підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року і в підсумку можна сказати що район готовий на 91%. Довела до відома присутніх про деякі зміни в законодавстві які відбудуться в 2019 році.

         Далі до слова запросили Максима Корнієнка – заступника Радсадівського сільського голови, який розповів що 13 жовтня, у День села Новобогданівка у фундамент майбутнього пам’ятника Тараса Шевченка в Новобогданівському парку  закладуть Капсулу з землею з с. Моринці - Батьківщини письменника. Новобогданівці вже побудували основу фундаменту пам’ятника, в якій зробили комірку для капсули з землею. Сільська рада Моринців, що на Черкащині, відправила поштою до Радсадівської сільської ради капсулу  та  подарунки. Тому під час наради  всі присутні стали свідками відкриття посилки з землею з Черкащини.

Алла Воробйова підвела підсумки наради та звернула увагу на необхідність порозуміння та належної співпраці з селищним, сільськими головами, наголосила на потребі працювати в звичному режимі та надала ряд протокольних доручень.

 

Всі новини →