Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Візит до відбуваючих покарання в Ольшанській виправній колонії

06/09/2018

З метою здійснення громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених, сприяння установі виконання покарань у виправленні і ресоціалізації засуджених, надання допомоги в соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання 6 вересня 2018 року директор Миколаївської районної філії Миколаївського ОЦЗ спільно представником уповноваженого ВР з прав людини в Миколаївській області Сергієм Стужуком та членами спостережної комісії при Миколаївській райдержадміністрації відвідали Ольшанську виправну колонію № 53.  

        Звертаючись до засуджених Директор Миколаївської РФ МОЦЗ Олександр Ткачук провів захід «Презентація новітніх послуг служби зайнятості».

        Засуджені були ознайомлені з умовами реєстрації в центрах зайнятості. Було надано роз’яснення щодо ряду послуг, які надає служба зайнятості тим шукачам роботи, що звернулись по допомогу після повернення з місць відбування покарання та було дано консультації щодо особливостей їх працевлаштування.

      В ході заходу спостережна комісія відвідала приміщення для утримання засуджених, загальноосвітній заклад та медичну частину установи.

       В ході зустрічі виник активний діалог. Всі присутні засуджені отримали відповіді на свої запитання.

 

Всі новини →