Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

День знань - свято першого дзвоника!

04/09/2018

03 вересня 2018 року голова районної державної адміністрації Алла Воробйова взяла участь в урочистостях з нагоди Дня знань та початку нового навчального року, що відбулися у Степівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

         Вітаючи школярів, учителів та батьків з Днем знань та початком нового навчального року, голова райдержадміністрації зазначила, що саме від молоді нині залежить подальший розвиток незалежної України, якій днями виповнилося 27 років. Країна, як ніколи чекає від них високого рівня знань, креативних ідей, наполегливості у досягненні мети. На урочистій лінійці Алла Воробйова зазначила: «Маю за велику приємність побажати вчителям, щоб навчальний рік пройшов легко. Щоб Ви отримували насолоду і задоволення від спілкування з учнями, від того, що передаєте їм знання і тішилися успіхами кожної дитини. Памятайте, що знання – це найцінніше, що набуває в житті людина. Виховуйте в собі наполегливість у навчанні, любов до праці, повагу до батьків. Будьте справжніми патріотами України, рідного міста, своєї школи й родини. Хай щастить Вам на нелегких дорогах до знань, юні друзі

          Перший заступник голови районної державної адміністрації  також відвідав з нагоди свята  Шуринський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та  привітав керівництво навчального закладу, педагогів,  учнів та їхніх батьків із  початком нового навчального року.

“Від всього серця вітаю Вас із початком нового начального року, – звернувся до присутніх Олексій Олексійович. Свято 1 вересня – це всенародне свято. Воно завжди залишається в памяті кожної людини. Адже це день, із якого починається дорога в майбутнє. Особлива і безперечно, визначальна сьогодні подія у житті найменших школяриків – першокласників, які тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях. Нехай же цей день стане для них особливим, адже вони роблять перший крок до цікавого шкільного життя сповненого незабутніми враженнями, приголомшливими відкриттями, новими знайомствами…»

         На завершення свята керівництво району подякували колективам шкіл за відданість своїй нелегкій праці, а учням побажали успіхів у новому навчальному році.

 

Всі новини →