Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання районного штабу з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року та сталого його проходження

15/08/2018

15.08.2018 року о 10.00 годині в залі засідань Миколаївської районної ради заступником голови Миколаївської райдержадміністрації Івановою О.О. проведено чергове засідання районного штабу з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року та сталого його проходження. На засіданні штабу були присутні члени штабу, сільські голови, керівники підприємств-надавачів житлово-комунальних послуг Миколаївського району.

Про хід підготовки підпорядкованих закладів до опалювального сезону 2018/2019 року доповіли: Лежненко А. С. (відділ освіти Миколаївської райдержадміністрації), Тягай Г. А., Хоржевська Т. О. (заклади охорони здоров’я), Залога А. М. (заклади соціального захисту району), сільські голови.

Станом на 15.08.2018 року готовність об`єктів  соціальної сфери Миколаївського району до опалювального сезону складає 70%.

Керівники підприємств-надавачів житлово-комунальних послуг Миколаївського району доповіли про результати проведення лабораторних досліджень якості питної води централізованих і нецентралізованих джерел питного водопостачання.

Також на засіданні розглядались питання про заходи з модернізації приладів обліку природного газу та електричної енергії бюджетних установ та організацій та питання організації збирання та утримання місць видалення побутових відходів на території Миколаївського району.

За результатами засідання районного штабу протокольні доручення доведені до відповідних виконавців.

 

Всі новини →