Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Проведено позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації

26/06/2018

26 червня 2018 року о 1000 проведено позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації                 Алли Воробйової.

На засіданні розглянуто низку важливих питань, з метою недопущення виникнення на території Миколаївського району надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а саме:

1.     Про результати проведення позапланових перевірок дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки в місцях з масовим перебуванням людей.

2.     Про організацію роботи по забезпеченню протипожежного захисту під час підготовки, збирання врожаю хліба та заготівлі грубих кормів у Миколаївському районі.

3.     Про забезпечення пожежної безпеки в пожежонебезпечний весняно-літній період 2018 року в екосистемах та на відкритих територіях Миколаївського району.

З вказаних вище питань комісією було прийнято відповідні рішення, які доведені до відповідальних виконавців.

Всі новини →