Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини при Миколаївській райдержадміністрації

22/06/2018

22 червня 2018 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Миколаївській райдержадміністрації.  

Участь у засіданні взяли працівники структурних підрозділів райдержадміністрації - служби у справах дітей, відділу освіти, управління соціального захисту населення, а також працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районного центру зайнятості, центральної районної лікарні, районного відділення поліції.

В ході засідання члени комісії розглянули ряд питань порядку денного: про доцільність влаштування дітей до спортивної школи-інтернату, про доцільність позбавлення батьківських прав, про повернення новонародженої дитини з пологового будинку в сім’ю, про доцільність відібрання дитини, про вирішення питання стосовно місця проживання неповнолітньої дитини разом з батьком, про спілкування матері з дітьми, про визначення порядку участі дідуся та бабусі у вихованні малолітньої дитини, про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

Всі новини →