Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

22 червня – День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

22/06/2018

77  років тому розпочалася кривава війна, в якій Україна зазнала найбільших втрат. В один день були перекреслені мрії і сподівання за мирне, щасливе життя. Воєнне лихоліття пройшло всіма містами і селами Батьківщини, увірвалося болем у кожну родину, забрало мільйони життів наших співвітчизників.

Пам'ять про ті буремні події житиме вічно. Сьогодні ми схиляємо голови перед загиблими від рук безжального ворога, вшановуємо героїв-визволителів, дякуємо їм за те, що врятували світ від фашизму, згадуємо всіх, хто не скорився і переміг.

Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.

Сьогодення історії нашої держави навчає нас особливо гостро усвідомлювати ціну свободи, миру та безпеки. Тож священним обов’язком кожного із нас є – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв та відстоює зараз на Сході країни зі зброєю в руках наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

 

 

Всі новини →