Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Мультидисциплінарна команда для надання комплексу соціальних послуг особам

21/06/2018

З метою покращення соціального обслуговування найбільш вразливих верств населення в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миколаївського району впроваджено нові форми роботи. Так, на базі територіального центру створена та працює мультидисциплінарна команда для надання комплексу соціальних послуг особам, які знаходяться в складних життєвих обставинах та проживають у віддалених неселених пунктах району. Запровадження мультидисциплінарної команди дає змогу задовольнити потреби одиноких громадян і тим самим розширити та підвищити якість надання соціальних послуг.

Мультидисциплінарна команда (склад: соціальний працівник, соціальний робітник, медична сестра, перукар, робітник з комплексного обслуговування та ремонту будинків, водій) забезпечена автотранспортом, мобільним зв’язком, неохідними інструментами для ремонту будівель тощо.

20 червня 2018 року було обслужено мешканців смт. Ольшанське. Відвідавши домівки дев’яти самотніх їм було надано ряд необхідних послуг, а саме: інформаційно - довідкові консультації, медсестра вимірювала артеріальний тиск, пульс та надала медичні рекомендації, перукар зробила модні стрижки, а соціальними робітниками надано послуги по прибиранню домівок, допомога у обробці земельних ділянок (робота на грядках, косіння трави та складання сіна), допомога у порубці та складанні дров.

 

 

Всі новини →