Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Відбулось виїзне засідання колегії

20/06/2018

19 червня 2018 року на базі відділу освіти Снігурівської райдержадміністрації відбулось виїзне засідання колегії  департаменту освіти і науки облдержадміністрації, на якій розглядалися питання щодо створення нового освітнього простору Нової української школи. В роботі колегії брала участь головний спеціаліст відділу освіти Колесниченко М.М.

Учасники колегії відвідали Євгенівський НВК Снігурівської районної ради, який брав участь у всеукраїнському проекті «Новій освітній простір».  Організаторами заходу було представлено звичайну сільську школу, яка змогла зробити освітній простір дітей цікавим та змістовним.

 Впевнені, що багато закладів нашого району можуть показати приклади створення нового освітнього середовища. Для цього в районі протягом січня – квітня залучено кошти на зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, на приведення будівель до належного технічного стану, на виготовлення проектів по  капітальному ремонту  в сумі  1821,39  тис. грн.

В травні залучено кошти Степівської сільської ради:

на виготовлення робочого проекту на капітальний ремонт по заміні вікон  Степівського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів – 11,821 тис.грн.;

на виготовлення робочого проекту на капітальний  ремонт по заміні вікон в Зеленогайському ЗЗСО І-ІІ ступенів -10,935 тис.грн.;

виготовлення проекту "Капітальний ремонт покрівлі Зеленогайського ЗЗСО  І-ІІ ступенів"- 102,974 тис.грн.

Сподіваємось на надходження коштів з державного бюджету, нові залучення з районного та місцевих бюджетів задля створення комфортних умов для навчання та виховання школярів району.

 

Всі новини →