Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Президент проведе нараду з керівниками українських закордонних диппредставництв щодо пріоритетів нашої держави на міжнародній арені

18/06/2018

Президент Петро Порошенко наприкінці літа проведе нараду з керівниками дипломатичних представництв України за кордоном, на якій обговорюватиметься подальший розвиток дипслужби та вектор руху нашої держави.

«Обговоренню цього питання (нового Закону «Про дипломатичну службу – ред.») і наших пріоритетів на міжнародній арені я планую присвятити нараду керівників закордонних дипломатичних установ України, яка відбудеться цього року в незвичний час – наприкінці серпня», - повідомив Глава держави у Міністерстві закордонних справ під час підписання Закону «Про дипломатичну службу».

«Треба підготуватися, обговорити і визначити чітко завдання, які стоять перед дипломатичною службою в цей найвідповідальніший період для існування нашої держави. Йдеться не лише про захист України – це обов’язково. Йдеться про розвиток і напрямок руху нашої держави», - наголосив Петро Порошенко.

Сьогоднішню зустріч зі службовцями МЗС Президент назвав «преамбулою до тієї наради». Глава держави також високо оцінив роботу дипломатів.

Всі новини →