Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Соціальне партнерство - вимога сьогодення

15/06/2018

З метою удосконалення форм та методів співпраці з роботодавцями та іншими соціальними партнерами служби зайнятості Миколаївським районним центром зайнятості у рамках проведення довідково-інформаційної платформи з питань зайнятості проведено «День соціального партнерства».

        У форматі  заходу  відбулося засідання круглого столу. В засіданні взяли участь: перший заступник голови Миколаївської райдержадміністрації, перший заступник начальника Центрального обєднаного УПФ України в м.Миколаєві, представники органів місцевої та районної влади, представник управління соціального захисту населення району, представники роботодавців.

        Відкриваючи засідання директор Миколаївського РЦЗ Олександр Ткачук поінформував присутніх про ситуацію, що склалася на місцевому ринку праці, заходи, що вживає служба зайнятості у напрямку працевлаштування осіб, у т. ч. демобілізованих учасників АТО та громадян з інвалідністю. Також йшлося й про стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць та працевлаштування на них безробітних громадян.

        Присутні мали можливість отримали різноманітні консультації  з питань законодавства про зайнятість населення, змін в пенсійному законодавстві та соціальних послуг.

       Проведення службою зайнятості заходів за участі соціальних партнерів  сьогодні є дуже актуальними, адже  під час ділових обговорень у партнерів є можливість одержати додаткову інформацію щодо їх діяльності, можливостей, інтересів, тощо.

 

Всі новини →