Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

День медичного працівника в Миколаївському районі

14/06/2018

В усі часи, професія медика є однією з найблагородніших, адже, саме людям в білих халатах випали честь і обов’язок  – зберігати, захищати, підтримувати і повертати безцінний дар – життя.

14 червня 2018 року, на базі центральної районної лікарні відбулися урочисті заходи до Дня медичного працівника участь у них взяли: голова Миколаївської районної державної адміністрації – Алла Воробйова, заступник голови Миколаївської районної ради – Ігор Мухарський, помічник народного депутата України Козиря Бориса Юрійовича,  депутат районної ради – Сергій Григор’єв, взяли участь в урочистих заходах з  нагоди свята – Дня медичного працівника.

 Пролунали слова подяки усім працівникам галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю, так, як професія медичного працівника не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості, а підтвердженням того є щасливі очі матерів, сміх дітей та тисячі врятованих життів.

          Зокрема Алла Воробйова зазначила, що важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю добротою, знаннями та досвідом повертають тисячі людей до повноцінного життя. Вона подякувала медикам району за невтомну роботу та побажала більше уваги і добрих слів подяки від пацієнтів

         В рамках заходу за самовіддану і сумлінну працю, високий професіоналізм,  вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я  Миколаївського району та з нагоди  Дня медичного працівника кращих медичних працівників було нагороджено Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Також, з  нагоди професійного свята медичних працівників привітали  гарними піснями та жартами працівники  Районного будинку культури – народний вокальний ансамбль «Хорошее настроение» разом з дитячою вокальною групою.

Всі новини →