Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

«Родинні суперечки»

21/05/2018

У  неділю, 20 травня 2018 року, з ранку в театральному дворику Миколаївського  академічного художнього  російського драматичного театру відбувся обласний  огляд  колективів сімейної творчості «Родинні суперечки». В цьому огляді прийняли участь родини з 18 районів Миколаївської області, які вміють гарно танцювати, співати та майстерно находити цікаві компроміси у родинних суперечках.

Миколаївський район представляла творча родина Районного будинку культури – народний ансамбль «Хорошее настроение». Темою виступу і суперечки була «Сорочинська ярмарка», де розвивалися події продажі ледачого чоловіка, та пошуки долі двох незаміжніх молодиць,  в цьому їм допомогла циганка, яка також завітала на свят. Дійство було пересипано гумором, жартами, частуванням  всіх дійових  осіб  салом та горілкою. Яскраву  крапку  в постановці було поставлено фінальною піснею « И даже на ярмарке не купишь любовь».  Колектив  «Хорошее  настроение»  дуже добро зустрічали глядачі та шановне журі.  За яскравий виступ  ми отримали перше місце!

           В подарунок родина «Хорошее настроение» отримала грамоту та корисний приз,  який буде зігрівати в прохолодні вечори під час репетицій – електричний чайник.

Бажаємо усім учасникам огляду і подальшого  натхнення у творчому житті родини.

 

 

Всі новини →